Rólunk

Cégünk 1992-ben alakult.

Cégünk 1992-ben alakult nyomdai munkák kiszolgálására, a felmerült piaci igények alapján pedig a mai napig folyamatosan bővítjük profilunkat.
Első lépésben könyvkötészeti szolgáltatásunkat fejlesztettük.

Szolgáltatásukban megtalálható a folyóiratok, közlönyök, ügyviteli könyvek kötése, aranyozása, melyeket többféle vászonkötéssel tudunk kombinálni.
A felmerült piaci igényekre reagálva a cég kartondobozok gyártását is megkezdte, nyomott és nyomatlan kivitelben is. Tevékenységünk a nyomdai előkészítéstől, a stanc szerszámkészítésen át, a komplett doboz gyártásáig terjed. Az évek során elkezdtük gyártani gyűjtődobozokat is, amelyek többrétegű hullámkartonból vagy mikrohullámból készülhetnek.

A dobozok, csomagolóanyagok, további felhasználásához vállaljuk a szükséges kísérőlapok, öntapadós címkék készítését. Így a csomagolástechnika terén kompletten ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.
Vállaljuk továbbá tasakok, dossziék, mappák valamint ringlis címkék gyártását is a megrendelők igényeinek megfelelően.

Mára egy komplex szolgáltatást nyújtó több mint 20 éves múltra visszatekintő céggé váltunk. Megbízhatóságunkat az is mutatja, hogy több multinacionális partnerrel is több éves kapcsolatban állunk. Fő célunk, hogy a csomagolástechnika terén a lehető legszélesebb piaci szegmens igényét a legmagasabb színvonalon ki tudjuk elégíteni. Minden megkeresésre egyedi árajánlatot készítünk, a lehető legrugalmasabb feltételekkel.

3
30 ÉVNYI TAPASZTALAT
Cégünk lassan közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a papírfeldolgozás területén.
4
MINŐSÉGI ALAPANYAGOK
Kizárólag jó minőségű alapanyagokkból, minőségi termékeket gyártunk.
2
GYORS MUNKAVÉGZÉS
A nap egész szakaszában rendelkezésre állunk. Hétvégi munkákat is vállalunk.
KÜLDETÉSÜNK
ahol a minőség a legfontosabb

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a papírfeldolgozás területén. A megszerzett tapasztalatokat felhasználva, cégünk minden megrendelés során a termékek maximális minőségét tartja szem előtt. Cégünk tulajdonosai fontosnak tartják a jó kapcsolatok kiépítését a későbbi együttműködések reményében. Számunkra fontos, partnereink sikeressége és az elnyert bizalmuk megtartása. Ezért rugalmasak, gyorsak, pontosak illetve megbízhatóak vagyunk.

A papíripart az egyik legnagyobb környezetterhelő tevékenységnek tartják. A minőség szem előtt tartása mellett cégünk belső működésében és technológiájával minimalizálni próbálja az energiafelhasználást és a károsanyag-kibocsátását a gyártási folyamatok során, továbbá a fenntarthatóság a cég hétköznapi működésénél is alapvető elv.

AKCIÓ!

Prémium csomagoló papírunkból 20% kedvezmény
GY.I.K.

Egy doboz ára sok szempontot figyelembe véve kerül kialakításra, ilyen például a mennyisége, a kivitele, a minősége. Több információ szükséges ahhoz, hogy pontos és rugalmas árat tudjunk adni.

Amennyiben meg vannak a szükséges feltételek (szerszám, alapanyag) akkor akár 10 db doboz elkészítését is vállaljuk.

A termék elkészítési ideje függ a darabszámtól, valamint a kivitel módjától. Általában minimum 5 munkanap szükséges a termék elkészítéséhez.

Az általunk szállított termékek után szállítási költséget nem számítunk fel, viszont futárszolgálat esetén a szállítási költség a vevőt terheli.